A böngészője elavult, javasolt frissíteni, vagy cserélni Google Chrome-ra!
Gyorsan, Precízen, Önöknek-Önökért
Ft

Amennyiben később szeretné befejezni a névjegy szerkesztését, adja meg e-mail címét, és mi elküldjük Önnek a visszatöltési linket, melyre kattintva onnan folytathatja a munkát, ahol abbahagyta.

A megrendelni kívánt termék adatait (a szöveg helyességét is) és mennyiségét ellenőriztem.

Fixálás

Fixálás

Fixálás

Fixálás

Fixálás

Fixálás

Fixálás

Fixálás

Fixálás

Fixálás

Fixálás

Fixálás

Fixálás
Fixálás
Fixálás
Fixálás
Fixálás
Fixálás
Fixálás
Fixálás
Fixálás
Fixálás
Fixálás
Fixálás
Fixálás
Fixálás

Névjegykártyáról:

Az üzleti világ elengedhetetlen kelléke. Egyben a legolcsóbb reklámanyag is. Egy jól elkészített névjegykártya árulkodik vállalkozásunkról, egyéniségünkről.


Online névjegykártya szerkesztőnk segítségével elkészítheti egyedi, személyre szabott névjegy-kártyáját, mi elkészítjük Önnek. Lehetősége van fényképet feltölteni: telephelyéről, gépjárművéről, Önmagáról, megjelenítheti vállalkozása logóját, egy nonfiguratív ábrát, vagy bármit, amit szívesen látna névjegykártyáján.


Ami igazán különlegessé teszi névjegykártyáját az a QR kód, amit ha igényel, szintén megjelenítünk névjegyén. Miért jó ez? Üzletfelének, vagy akinek átadja névjegyét nem szükséges telefonjába bepötyögni az Ön adatait, hiszen ezt az okos telefonok világában egy QR kódolvasó alkalmazással könnyedén elintézhetik.


Még különlegesebb névjegykártyát szeretne? Semmi gond! Igényét többféle módon is kielégíthetjük. Fényképes névjegykártyáját elkészítjük egy fém lapocskára is, így annak anyaga szintén a különlegesség érzetét kelti abban a személyben, akinek átadja.


Szívesen tesztelne minket, mire vagyunk még képesek? Rendben! Névjegykártyáját gravírozva is elkészítjük egy mély bordó papírra, vagy 0,8 mm vastag fa, rétegelt lemezre. Igaz itt a QR kód lehetőségét nélkülöznie kell. Ezért nem kell elszomorodnia, hiszen partnere ilyet még úgysem kapott senkitől...


Segítségül nyújtunk Önnek néhány névjegysablont, remélve, hogy Online névjegyszerkesztőnk segítségével megtervezheti névjegykártyát, amit mi elkészítünk Önnek. Gyorsan, Precízen...


Hiszen ezért vagyunk. Önöknek - Önökért...

×
×
×